Empresa

Empresa

Empresa

EMPRESA

Som una empresa de transport amb més de 70 anys d’experiència en el sector i des del 2000 treballem a partir dels criteris marcats pel certificat de qualitat ISO 9001. Aquest fet ens ha permès consolidar la nostra posició al mercat, ser més competitius i que se’ns reconegui el sistema de gestió de qualitat que ens permet oferir els serveis amb la màxima professionalitat.

 

Amb uns inicis marcats per la feina d’una única persona que es dedica al transport de mercaderies en trajectes curts, l’empresa evoluciona amb el pas dels anys amb la incorporació de nous professionals i de nous vehicles fins arribar al moment actual en què oferim serveis de logística a empreses de diversos sectors ubicades al territori català.

 

Al llarg dels anys, la creixent demanda per part dels clients de serveis vinculats a logística ens han permès anar incrementant i millorant els nostres serveis, així com impulsar i reivindicar l’atenció personalitzada com a un punt fort de Transports Vicenç Bach.

 

Obtenir la confiança i satisfacció dels nostres clients és el principal objectiu que ens mou, no només en el dia a dia, sinó en l’estratègia de futur de la companyia, ja que són dos valors clau per continuar al mercat de la logística.